Yksilövalmennukset

ICT Sprintti

Valmennus sopii ICT-alalle paluuta tekeville kokeneille konkareille sekä niille, jotka vasta pohtivat mahdollisuuksiaan ICT-alalla. Valmennuksen pääpaino on omien ICT-alan uravaihtoehtojen tunnistamisessa ja suunnittelemisessa. Osallistujan rinnalla kulkee henkilökohtainen valmentaja, joka tukee koko valmennuksen ajan tavoitteiden saavuttamisessa. 

Digitaalisen valmennuksen kokonaiskesto on 10 arkipäivää.


UraSprintti

Digitaalinen UraSprintti tarjoaa joustavaa uravalmennusta kaikille, jotka kaipaavat sparrausta työelämän suuntaviivojen kirkastamiseen. Valmennus tukee ja ohjaa asiakkaan tarpeen mukaisesti esimerkiksi oman osaamisen sanoittamisessa ja tunnistamisessa, uravaihtoehtojen puntaroimisessa, osaamisen kehittämisen mahdollisuuksien löytämisessä sekä työnhakustrategioiden ja digitaitojen kehittämisessä.

Uravalmentajan henkilökohtainen ohjaus ja tuki ovat läsnä koko valmennusprosessin ajan. Non stop -mallilla toteutettava valmennus on saatavilla kellon ympäri. 

Valmennuksen kokonaiskesto on sisällöstä riippuen 7–32 arkipäivää.


Kaksoisura­valmennus

Kaksoisuravalmennus on ketterä ja urheilijan tilannetta monipuolisesti huomioiva uravalmennus, johon voivat hakea kaikki Kansallisen liigan pelaajat.

Uravalmennus on avoin jokaiselle pelaajalle, mutta erityisen hyödyllinen opinto- tai urasuuntaa etsiville. Sen aikana urheilija tekee uravalmentajan kanssa pitkän aikavälin suunnitelmaa urheilu-uran, opiskelun ja työelämän suhteen. Tavoitteena on, että palvelun päättyessä urheilijalla on selkeämpi käsitys kaksoisurasta sekä tietoja ja taitoja sen rakentamiseksi.