Meistä

Olemme työelämäpalveluiden moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä.

Olemme ylpeitä pehmeistä arvoistamme, joista emme tingi. Eikä onneksi tarvitsekaan – meitä ja asiakkaitamme yhdistää aito auttamisenhalu. Yhdessä luomme merkittäviä tekoja, joilla on arvoa.

Ihmisten asialla

Toimintamme on ennen kaikkea ihmislähtöistä. Hyödynnämme digitaalisuutta löytääksemme ratkaisuja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi: arjen helpottamiseksi, toiminnan sujuvoittamiseksi ja oman osaamisen löytämiseksi. Meille yhdessä tekeminen on tärkeää, emmekä jätä ketään yksin – emme asiakasta, valmennettavaa tai työntekijäämme. Meillä on aito halu auttaa ja kyky kuunnella.

Näin kaikki sai alkunsa

BearIT:n tarina sai alkunsa vuonna 2013. Perustajamme ja toimitusjohtajamme Teemu Karhu oli työskennellyt pitkän uran kansainvälisissä ympäristöissä eri IT-alan yrityksissä. Yt-neuvottelut ja toiminnan ulkoistukset kurittivat työssäkäyvän arkea, ja Teemun mielessä alkoi kyteä ajatus ohjelmistoyrityksestä, jossa hyödynnettäisiin työttömiksi jääneiden osaamista.

Yrityksen perustamisen alkuperäisenä ideana olikin palkata ja työllistää henkilöitä, joiden työllistymisnäkymät eivät olleet mahdollisen irtisanomisen jälkeen kaikkein valoisimmat, mutta osaamista oli muillekin jaettavaksi. Ajan saatossa tarina lähti elämään ja BearIT heräsi talviuniltaan keväällä 2023, kun myimme ohjelmistoliiketoimintamme TwoDay oy:lle ja päätimme keskittyä siihen mikä eniten motivoi, ihmisten auttamiseen.

Uudistumisen myötä hyödynnämme valtavaa IT- ja digitalisaatio-osaamistamme toimimalla edelläkävijänä työllisyyspalveluiden digitalisaatiossa. Haluamme tuoda ihmisille mahdollisuuden saavuttaa valtakunnallisesti ja tasapuolisesti korkealaatuista uravalmennusta parhailla mahdollisilla työkaluilla ja asiakaskokemuksella. Digi ei ratkaise ihmisen asioita, siihen tarjoamme kuuntelevan huippuammattilaisemme ohjauksen. Prosessia tukevat pitkälle kehitetyt, innovativiset digitaaliset työkalut.

Olemme vastuullisia ja vaikutamme

Haluamme vaikuttaa yhteiskuntaan ja olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Teemme yhteiskunnallisesti vastuullista liiketoimintaa, ja meille onkin myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkit. Yrityksemme toiminta ja arvot pohjaavat yhteiskunnallisen hyvän tekemiseen.

Osoitamme tukemme myös urheilun parissa tukemalla nuorten lähiliikuntaa. Olemme erikoistuneet naishuippu-urheilun tukemiseen ja mahdollistamiseen. Haluamme olla aktiivisesti mukana edistämässä hyvinvointia ja liikkumista, sitä Suomi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa.


Asiantunteva, vaikuttava, ihmisläheinen suunnannäyttäjä