Töihin BearIT:lle

Olemme työskennelleet digitaalisten työelämäpalveluiden parissa jo vuodesta 2016. Uravalmennuksissamme yhdistyvät ainutlaatuisen vahva ohjelmistokehityksen asiantuntemus sekä työelämäpalveluiden koulutusosaaminen.

Olemme ihmisten ja yhteiskunnan asialla. Meillä on aito halu auttaa ja kyky kuunnella. Hyödynnämme digitaalisuutta löytääksemme ratkaisuja ihmisten arjen ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Luomme uskoa uusiin mahdollisuuksiin, urapolkuihin ja elämään.

Yhdessä – paremman huomisen puolesta.

Työpaikka & kulttuuri

Meillä vallitsee vastuun ja vapauden kulttuuri, joka mahdollistaa jokaiselle vapauden löytää parhaat tavat toimia ja oman osaamisen jyrkän kehityksen!
Arvostamme jokaisen työntekijämme ammattitaitoa ja asiantuntijuutta. Toimimme ihmislähtöisesti ja avoimesti luottaen ammattilaisiimme, ja näihin arvoihin perustamme kaiken tekemisemme.

Olemme aidosti tiivis yhteisö. Teemme työmme tiiviissä vuorovaikutuksessa, edistämme asioita yhdessä ja kokeilemme ennakkoluulottomasti ja pelottomasti uusia ratkaisuja.

Tinkimättömästi erilainen

BearIT:llä arvomme ohjaavat toimintaamme päivittäin. Asiantuntijuus meillä tarkoittaa oman osaamisen arvostamista, vastuullista toimintaa sekä kestävän kasvun luomista. Olemmekin ylpeästi Yhteiskunnallinen yritys.


Tutustu työkavereihin


Lähetä avoin hakemus