Ura

Merkityksellisempää työtä

Yrityksemme on täynnä huikeita asiantuntijoita, joiden osaaminen täydentää toisiaan. Meitä yhdistää pohjaton innostus moderneihin teknologioihin ja palo omaan työhön sekä valmius jakaa ja kehittää omaa osaamista myös eteenpäin. Ja mikä parasta, meillä et ole vain töissä. Pääset osaksi yhteisöä, jossa kuljetaan aidosti ihminen edellä – olipa kyse sinusta itsestäsi, asiakkaasta tai loppukäyttäjästä.

Sinä kiinnostat meitä. Katso tästä avoimet työpaikat ja tule meille työkaveriksi!

Mitkä asiat ovat sinulle työssä tärkeitä? Keskustellaan niistä yhdessä!

Avoimet työpaikat Tampereella

Åkerlundinkatu 11 D,
33100 Tampere

Avoimet työpaikat Helsingissä

Eteläesplanadi 22 B,
00130 Helsinki

Miksi BearIT?

Arvopohja

Arvomme ovat asiantuntijuus ja työllistyminen. Meille ne tarkoittavat jokaisen oman osaamisen arvostamista, vastuullista toimintaa sekä kestävän kasvun luomista. Pidämme huolta työntekijöistämme mm. kattavin työterveyspalveluin. Olemme yhteiskunnallinen yritys.

Yhteisöllisyys

Olemme tiiviissä vuorovaikutuksessa toistemme kanssa, ja edistämme asioita yhdessä. Henkilöstökyselymme mukaan työntekijämme tuntevat kuuluvansa työporukkaan (4,39/5), ja sosiaalista vuorovaikutusta työpaikallamme pidetään rakentavana (4,44/5).

Luottamus

Tekemiselle on olemassa raamit ja tavoitteet, mutta jokaisella on vapaus tehdä työnsä parhaaksi katsomallaan tavalla. Työntekijöillämme on työhönsä tarvittava osaaminen, ja aina on mahdollista myös saada tukea.

Osaamisen kehittäminen

Panostamme osaamisemme kehittämiseen ja tuemme yksilöllistä kehittymistä. Työntekijöidemme vapaassa käytössä on verkko-oppimisympäristö, ja kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja uusien ratkaisujen kokeilemiseen käytännön työssä.

Etsitkö jotain muuta? Lähetä avoin hakemus!

Kerro meille, millaiset asiat sinua kiinnostavat ja mitä osaamista sinulla on tuoda.

Uratarinoita

uravalmentaja Hanne
digivalmentaja Susanna Sankala
it-alan moniosaaja
BearIT:n yhteishenki
UI Designer
Uuden opettelu on kokeneen it-osaajan Arin mielestä tärkeää
Ohjelmoidessa on otetta huomioon erilaiset tarpeet, työkaverimme Ismo toteaa.

Jätämme jälkemme huomennakin. Tilaa uutiskirjeemme.

Jälkemme näkyy maailmalla

Sponda Oyj: Sujuvampia aulapalveluja

Toteutimme Spondalle mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa nopean, vaivattoman ja ympäristöä säästävän sisäänkirjautumisen – paperilomakkeita tai kertakäyttöisiä vierailijakortteja ei tarvita.

Greenstep Oy: Tukea tuotteen- ja projektinhallintaan

Me autoimme asiakasta projektien edistämisessä ja sisäisessä prosessien kehittämisessä.

Tampereen Erikoislääkärit Oy: Data-aineiston analysoinnista apua raportointiin

Asiakkaallamme oli laaja terveydenhuoltoalan data-aineisto, joka oli koostettu siten, että sen analysoiminen oli hankalaa. Analysoimme datan asiakkaan tarpeiden mukaan niin, että tulokset ovat helposti hyödynnettävissä ja avuksi raportoinnissa.