Ura

Voit hakea avoimiin paikkoihimme tai lähettää meille avoimen hakemuksesi hakulomakkeidemme kautta. Kerro meille kiinnostuksen kohteistasi ja tavoitteistasi, niin keskustellaan tarkemmin, millaisia työtehtäväsi meillä voisivat olla.

Heräsikö mieleesi kysymyksiä? Tavoitat meidät sähköpostiosoitteesta jobs@bearit.fi.

Arvomme ovat asiantuntijuus ja työllistyminen. Meille ne tarkoittavat jokaisen oman osaamisen arvostamista, vapautta työn tekemiseen sekä kestävän kasvun luomista. Pidämme huolta työntekijöistämme mm. kattavin työterveyspalveluin.

Olemme tiiviissä vuorovaikutuksessa toistemme kanssa, ja edistämme asioita yhdessä. Henkilöstökyselymme mukaan työntekijämme tuntevat kuuluvansa työporukkaan (4,39/5), ja sosiaalista vuorovaikutusta työpaikallamme pidetään rakentavana (4,44/5)

Tekemiselle on olemassa raamit ja tavoitteet, mutta jokaisella on vapaus tehdä työnsä parhaaksi katsomallaan tavalla. Työntekijöillämme on työhönsä tarvittava osaaminen, ja aina on mahdollista myös saada tukea.

Panostamme osaamisemme kehittämiseen ja tuemme yksilöllistä kehittymistä. Kokeilemme uudenlaisia ratkaisuja, ja annamme mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamista.