Ura

Osaamisemme näyttää muille tietä

Näemme ihmisissä mahdollisuuksia sekä heidän osaamisessaan arvoa. Silloinkin, kun muut tai he itsekään eivät niitä näe. Kun tunnistamme kovaa osaamista, poimimme sen talteen. Avarakatseisuutemme ansiosta yrityksemme on täynnä huikeita asiantuntijoita, joiden osaaminen täydentää toisiaan. Heitä yhdistää pohjaton innostus moderneihin teknologioihin ja palo omaan työhön sekä valmius jakaa ja kehittää omaa osaamista myös eteenpäin. Tästä muodostuu ainutlaatuinen osaamispohjamme – valo,joka näyttää muille tietä.

Luo merkittäviä tekoja kanssamme - ole osa tarinaamme.

työpaikat ohjelmisto- ja dataosaajille

Miksi BearIT?

Arvopohja

Arvomme ovat asiantuntijuus ja työllistyminen. Meille ne tarkoittavat jokaisen oman osaamisen arvostamista, vapautta työn tekemiseen sekä kestävän kasvun luomista. Pidämme huolta työntekijöistämme mm. kattavin työterveyspalveluin.

Yhteisöllisyys

Olemme tiiviissä vuorovaikutuksessa toistemme kanssa, ja edistämme asioita yhdessä. Henkilöstökyselymme mukaan työntekijämme tuntevat kuuluvansa työporukkaan (4,39/5), ja sosiaalista vuorovaikutusta työpaikallamme pidetään rakentavana (4,44/5).

Luottamus

Tekemiselle on olemassa raamit ja tavoitteet, mutta jokaisella on vapaus tehdä työnsä parhaaksi katsomallaan tavalla. Työntekijöillämme on työhönsä tarvittava osaaminen, ja aina on mahdollista myös saada tukea.

Osaamisen kehittäminen

Panostamme osaamisemme kehittämiseen ja tuemme yksilöllistä kehittymistä. Kokeilemme uudenlaisia ratkaisuja, ja annamme mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamista.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Tampereella

Åkerlundinkatu 11 D,
33100 Tampere

Avoimet työpaikat Helsingissä

Eteläesplanadi 22 B,
00130 Helsinki

Sinä kiinnostat meitä. Lähetä avoin hakemus!

Luo merkittäviä tekoja kanssamme – ole osa tinkimättömästi erilaisen ohjelmistotalon tarinaa.

digivalmentaja Susanna Sankala
it-alan moniosaaja
BearIT:n yhteishenki
UI Designer
Uuden opettelu on kokeneen it-osaajan Arin mielestä tärkeää
Ohjelmoidessa on otetta huomioon erilaiset tarpeet, työkaverimme Ismo toteaa.

Jälkemme näkyy maailmalla

Sponda Oyj: Sujuvampia aulapalveluja

Toteutimme Spondalle mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa nopean, vaivattoman ja ympäristöä säästävän sisäänkirjautumisen – paperilomakkeita tai kertakäyttöisiä vierailijakortteja ei tarvita.

Greenstep Oy: Tukea tuotteen- ja projektinhallintaan

Me autoimme asiakasta projektien edistämisessä ja sisäisessä prosessien kehittämisessä.

Tampereen Erikoislääkärit Oy: Data-aineiston analysoinnista apua raportointiin

Asiakkaallamme oli laaja terveydenhuoltoalan data-aineisto, joka oli koostettu siten, että sen analysoiminen oli hankalaa. Analysoimme datan asiakkaan tarpeiden mukaan niin, että tulokset ovat helposti hyödynnettävissä ja avuksi raportoinnissa.