Viisivuotias ohjelmistotalo BearIT rekrytoi ja tähtää kansainvälistymiseen

Viime vuosi oli tamperelaiselle ohjelmistotalo BearIT Oy:lle erityisen menestyksekäs: yritys sai tunnustusta kilpailuissa ja lähes kaksinkertaisti henkilöstömääränsä. Vuonna 2018 yritys panostaa edelleen työllistymiseen ja kestävään kasvuun.

Viime vuosi oli ohjelmistotalo BearIT:lle vahvan kasvun vuosi, ja tänä vuonna yritys kasvaa edelleen. Yrityksellä on juuri käynnistynyt ohjelmistoalan osaajille tarkoitettu LearnIT-rekrytointikoulutus, ja samoihin aikoihin BearIT juhlii merkkipäiväänsä.

– LearnIT-ohjelman käynnistyminen on tärkeä asia sekä meille että tamperelaiselle ohjelmistoteollisuudelle ja toivomme, että voimme jatkossakin valmentaa ICT-alan osaajia ohjelmamme kautta. Helmikuussa yrityksemme täyttää viisi vuotta, joten nyt on hyvä hetki juhlistaa sitä, millaiseksi olemme yrityksenä kasvaneet, toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa.

Toivomme, että voimme jatkossakin valmentaa ICT-alan osaajia ohjelmamme kautta.

Kohti kansainvälistymistä ja digitaalista terveydenhuoltoa

Viisivuotias yritys on kasvanut vauhdilla yhden ihmisen konsulttifirmasta parinkymmenen hengen ohjelmistotaloksi. Karhun mukaan yritys suunnittelee tekevänsä uusia rekrytointeja.

– Erityisesti viime vuoden aikana kasvoimme henkilöstömäärältämme huimasti. Tänä vuonna palkkaamme edelleen lisää työntekijöitä, ja saamme ensi kertaa joukkoomme myös kansainvälistä osaamista – opiskelijan, joka tulee tekemään meille opinnäytetyötään. Tämä on ensimmäinen askeleemme kohti kansainvälistymistä.

Tänä vuonna palkkaamme edelleen lisää työntekijöitä,

ja saamme ensi kertaa joukkoomme myös kansainvälistä osaamista.

Tuotekehityspuolella BearIT keskittyy tänä vuonna erityisesti terveyttä ja hyvinvointia edistäviin teknologioihin.

– Terveyttä edistävät teknologiat ovat uusi ja nouseva ohjelmistokehityksen ala, ja näistä meillä on vahvaa osaamista. Käynnissä oleva AstmaPäivyri-projektimme on herättänyt paljon kiinnostusta, ja tämän tyyppisille oirepäiväkirjoille on selvästi yhä enemmän kysyntää ja tarvetta. Digitaalisen terveydenhuollon puolella meillä on täksi vuodeksi myös jotain täysin uudenlaista suunnitteilla, Karhu pohtii.