Osaaminen

expertized software solutions
Konsultointi ja resursointi

Asiantuntemuksemme perustana on kyky löytää ratkaisu, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi myös projektisi tai valmiin ideasi toteuttamiseen.

Pilvipalvelut

Kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalveluratkaisumme mukautuvat sinun tarpeitasi vastaaviksi. Erityisosaamistamme ovat Amazon Web Services-, MS Azure- ja Google Cloud Services -pilvipalvelut, ja AWS-sertifioidut asiantuntijamme ovat tukenasi pilvikehityksessä ja auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

Web- ja mobiilikehitys

Tuotamme mobiilipalveluita niin Android- kuin IOS-alustoille ja tuemme sovellusten kaupallistamisessa. Voimme suunnitella sinulle sopivan ratkaisun valmiista tuotteistamme tai kehittää kokonaan uuden sovelluksen.

Paikkatieto

Autamme sinua oivaltamaan, kuinka saada paras hyöty irti paikkatiedosta sinun alallasi. Kasvata liiketoimintaasi hyödyntämällä paikannusratkaisumme.

Terveydenhuollon digitaalipalvelut

Kehitämme terveydenhuollon digitaalipalveluja entistä paremman ja helpomman hoidon takaamiseksi. Lue lisää kehitteillä olevasta Astmapäivyri-projektistamme.