LearnIT-valmennus käynnistyy jälleen alkusyksystä – edellisestä ohjelmasta työllistyivät kaikki

LearnIT-valmennuksessa osallistujat työskentelevät heti alusta asti tiiviisti rekrytoivien yritysten kanssa ja tekevät yrityksille harjoitusprojektin todelliseen tarpeeseen pohjautuen. Koulutuksen järjestää ohjelmistotalo BearIT Oy yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston kanssa.

LearnIT-valmennus oli käynnissä kevään 2018 ajan ja käynnistyy jälleen alkusyksystä heti, kun sopivat ehdokkaat on valittu. Ohjelman konsepti on edelleen sama: ohjelman osallistujat keskittyvät alusta alkaen yrityksille tehtäviin harjoitusprojekteihin. Projektiaiheet syntyvät todellisten tarpeiden pohjalta.

– Olemme tyytyväisiä siitä, että ohjelma saadaan heti edellisen perään uudestaan käyntiin. Mukana olevat yritykset ovat aidosti sitoutuneita ohjelmaan, BearIT Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa.

Edellisen ohjelman päättymisestä on kulunut neljä viikkoa, ja tulokset puhuvat puolestaan: kaikki ohjelmaan osallistuneet ovat työllistyneet alan yrityksiin.

– Tulokset ovat meille osoitus siitä, että konseptimme todella toimii. Ohjelman toimivuus perustuu todellisiin tuotekehitysprojekteihin ja tekemällä oppimiseen, LearnIT-ohjelman koordinaattori Anne Tervakari kertoo.