Digitaaliset työelämäpalvelut

Digitaaliset

työelämäpalvelut

Edistämme työllistymistä, luomme kestävää kasvua IT-alalle ja valmennamme osaajia uusille urille. Oma osaamisemme on ainutlaatuinen yhdistelmä IT-alan mittavaa kokemusta sekä valmennus- ja koulutuspalveluiden vahvaa tuntemusta. Toteutamme digitaalisia työelämäpalveluja ja kehitämme ennakkoluulottomasti uudenlaisia ratkaisuja työllistymisen tueksi.

Alkavat koulutukset

Suunnitteilla olevat koulutukset

LearnIT-valmennuksessa tuomme työn ja osaajan yhteen

LearnIT on rekrytoiva koulutusohjelma, joka yhdistää IT-alan osaajan ja rekrytoivan yrityksen.

Rekrykoulutus on yksi keino palkata työvoimaa, jonka osaaminen on päivitetty tämän päivän teknologiavaatimuksiin sopivaksi. Koulutamme ohjelmistoalan osaajia BearIT:n omien ohjelmistoammattilaisten johdolla.

Etsitkö osaajaa?

Käymme läpi tilanteesi ja osaamistarpeesi. Etsimme osaajan ja huolehdimme perehdytyksestä yrityksesi kulttuuriin, työskentelytapoihin ja työkaluihin.

Etsitkö uutta uraa?

Tutustu koulutuksiimme ja kerro meille aiemmasta osaamisestasi, kiinnostuksen kohteistasi ja suunnitelmistasi uudelle uralle.

OSKAR tekee osaamisen näkyväksi

OSKAR on ammatillisen osaamisen kartoittamiseen tarkoitettu helppokäyttöinen digitaalinen työkalu, joka tekee osaamisen näkyväksi. OSKAR pohjautuu kansainväliseen ESCO-standardiin ja sisältää yli 3000 eri ammatin ammattitaitovaatimukset.

Paljasta osaamisesi potentiaali

OSKAR-osaamiskartoitustyökalun avulla voit kartoittaa osaamisesi, omat vahvuutesi ja mahdolliset kehityskohteesi. OSKAR auttaa myös kokonaan uudelle uralle hakeutumisessa peilaten omaa osaamistasi ammattitaitovaatimuksiin.

Digitaalinen valmennuspalvelu

Digitaalisen UraSprintti-valmennuspalvelun avulla ohjattava kirkastaa oman osaamisen napakaksi paketiksi ja kehittää esimerkiksi työnhakuosaamista tai digitaitoja. Valitsemme tavoitteet ohjattavan tilanteen mukaan, ja olemme tarvittaessa tukena valmennuksen aikana. Digitaalinen palvelu on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta ja ohjattavan omia tavoitteita tukevat materiaalit jatkuvasti käytössä.

Jätämme jälkemme huomennakin. Tilaa uutiskirjeemme.

Lisää valmennuksesta ja digitaalisista työelämäpalveluista:

Jälkemme näkyy maailmalla

Sponda Oyj: Sujuvampia aulapalveluja

Toteutimme Spondalle mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa nopean, vaivattoman ja ympäristöä säästävän sisäänkirjautumisen – paperilomakkeita tai kertakäyttöisiä vierailijakortteja ei tarvita.

Greenstep Oy: Tukea tuotteen- ja projektinhallintaan

Me autoimme asiakasta projektien edistämisessä ja sisäisessä prosessien kehittämisessä.

Tampereen Erikoislääkärit Oy: Data-aineiston analysoinnista apua raportointiin

Asiakkaallamme oli laaja terveydenhuoltoalan data-aineisto, joka oli koostettu siten, että sen analysoiminen oli hankalaa. Analysoimme datan asiakkaan tarpeiden mukaan niin, että tulokset ovat helposti hyödynnettävissä ja avuksi raportoinnissa.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Ratkomme asiakkaidemme haasteita digitaalisuuden keinoin innovatiivisesti ja luotettavasti.