Digitaaliset työelämäpalvelut

Digitaaliset

työelämäpalvelut

Edistämme työllistymistä, luomme kestävää kasvua IT-alalle ja valmennamme osaajia uusille urille. Oma osaamisemme on ainutlaatuinen yhdistelmä IT-alan mittavaa kokemusta sekä valmennus- ja koulutuspalveluiden vahvaa tuntemusta. Toteutamme digitaalisia työelämäpalveluja ja kehitämme ennakkoluulottomasti uudenlaisia ratkaisuja työllistymisen tueksi.

Digitaaliset työelämäpalvelut

LearnIT-valmennuksessa yhdistämme työn ja osaajan

LearnIT on rekrytoiva koulutusohjelma, joka yhdistää IT-alan osaajan ja rekrytoivan yrityksen.

Rekrykoulutus on yksi keino palkata työvoimaa, jonka osaaminen on päivitetty tämän päivän teknologiavaatimuksiin sopivaksi. Koulutamme ohjelmistoalan osaajia BearIT:n omien ohjelmistoammattilaisten johdolla.

OSKAR tekee osaamisen näkyväksi

OSKAR on ammatillisen osaamisen kartoittamiseen tarkoitettu helppokäyttöinen digitaalinen työkalu, joka tekee osaamisen näkyväksi. OSKAR pohjautuu kansainväliseen ESCO-standardiin ja sisältää yli 3000 eri ammatin ammattitaitovaatimukset.

Paljasta osaamisesi potentiaali

OSKAR-osaamiskartoitustyökalun avulla voit kartoittaa osaamisesi, omat vahvuutesi ja mahdolliset kehityskohteesi. OSKAR auttaa myös kokonaan uudelle uralle hakeutumisessa peilaten omaa osaamistasi ammattitaitovaatimuksiin.

Digitaalinen valmennuspalvelu

Osaamisen kirkastaminen UraSprintti-valmennuksella

Digitaalisen UraSprintti-valmennuspalvelun avulla ohjattava kirkastaa oman osaamisen napakaksi paketiksi ja kehittää esimerkiksi työnhakuosaamista tai digitaitoja. Valitsemme tavoitteet ohjattavan tilanteen mukaan, ja olemme tarvittaessa tukena valmennuksen aikana. Digitaalinen palvelu on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta ja ohjattavan omia tavoitteita tukevat materiaalit jatkuvasti käytössä.

Jätämme jälkemme huomennakin. Tilaa uutiskirjeemme.

    OhjelmistopalvelutTyöelämäpalvelut

    Lue lisää valmennuksesta ja digitaalisista työelämäpalveluista

    uravalmentaja Hanne

    Oletko kiinnostunut palveluistamme?

    Ratkomme asiakkaidemme haasteita digitaalisuuden keinoin innovatiivisesti ja luotettavasti.