React-kehittäjä, Helsinki tai Tampere

Etsimme nyt uusia osaajia osaksi maltillisesti kasvavaa asiantuntijaorganisaatiotamme. Tehtävässäsi pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa, luomaan moderneja, räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja asiakkaillemme sekä kehittämään omaa osaamistasi.

Toivomme sinulta seuraavanlaista osaamista:

Hallitset React/Reduxin sekä backend-kehittämisen Node.js:llä. Tehtävässä avuksesi on mahdollinen kokemuksesi NoSQL-tietokannoista (esim. DynamoDB tai MongoDB). Olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan myös, mikäli sinulla on kokemusta AWS:n palveluiden hyödyntämisestä joko suoraan AWS:n omilla työkaluilla (Cloudfront, S3, Cognito, API Gateway ja DynamoDB) tai Serverless Frameworkin avulla.

Kaiken toimintamme pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja työssään. Olemme Vuoden työnantaja 2017.

Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen. Meistä ja työntekijöistämme voit lukea tarkemmin verkkosivuiltamme (https://bearit.fi/fi/blogi/) sekä näistä artikkeleista:

BearIT: Hyvä työnantajuus on luottamusta, läsnäoloa ja ihmiskeskeisyyttä https://www.monstercafe.fi/hyva-tyonantajuus/?WT.mc_n=SOM_FI

Taloussanomat: Simon, 53, potkut osoittautuivat onnenpotkuksi – “Rupesi hymyilyttämään” https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005626015.html

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jobs@bearit.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.