DW Architect, Helsinki

Etsimme nyt riveihimme uusia tekijöitä toimimaan asiantuntijoina asiakasprojekteissamme ja luomaan moderneja, uusimpia teknologioita hyödyntäviä ohjelmistoratkaisuja. Asiakkainamme on esimerkiksi terveydenhuoltoalan, teollisuuden ja finanssialan toimijoita.

Toivomme sinulta seuraavanlaista osaamista:

Sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta ohjelmointikielestä (esim. Java, Python, R, Scala), useista eri tietokannoista (esim. MSSQL, Postgres, Redshift, DynamoDB ja MongoDB) sekä DW-/EDW-arkkitehtuureista (Data Vault ja/tai Data Vault 2.0).

Hallitset erinomaisesti SQL:n, ja ehdottomana etuna pidämme myös mahdollista osaamistasi NoSQL:stä. Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös, mikäli sinulla on tuntemusta BI-tuotteista (esim. Power BI, Qlikview, Tableau tai Birst).

Tehtävässäsi työskentelet pääosin asiakkaan tiloissa Helsingissä.

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Luotamme työntekijöidemme omaan asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Kannustamme työntekijöitämme jakamaan tietämystään ja toimimaan yhdessä sekä päivittämään osaamistaan ja seuraamaan alan kehitystä. Työntekijämme ovat kiinnostuneita kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja ja edistymään työssään. Olemme Vuoden työnantaja 2017.

Yrityksestämme ja työntekijöistämme voit lukea tarkemmin näistä artikkeleista:

Aamulehti: Teemu Karhu turhautui irtisanomisiin ja alkoi palkata viisikymppisiä työttömiä vakituisiin töihin – jopa te-toimisto hämmästyi ja pyysi apua

Taloussanomat: Simon, 53, potkut osoittautuivat onnenpotkuksi – “Rupesi hymyilyttämään”

BearIT: Hyvä työnantajuus on luottamusta, läsnäoloa ja ihmiskeskeisyyttä 

Jos olet kehittymishaluinen ohjelmistoalan osaaja ja kiinnostunut työskentelemään maltillisesti kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jobs@bearit.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.