Data Developer, Helsinki tai Tampere

Etsimme nyt riveihimme uusia tekijöitä toimimaan asiantuntijoina asiakasprojekteissamme ja luomaan moderneja, uusimpia teknologioita hyödyntäviä ohjelmistoratkaisuja. Asiakkainamme on esimerkiksi terveydenhuoltoalan, teollisuuden ja finanssialan toimijoita.

Toivomme sinulta seuraavanlaista osaamista:

Sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta ohjelmointikielestä (esim. Java, Python, R, Scala) sekä useista eri tietokannoista (esim. MSSQL, Postgres, Redshift, DynamoDB ja MongoDB).

Hallitset erinomaisesti SQL:n, ja ehdottomana etuna pidämme myös mahdollista osaamistasi NoSQL:stä. Olemme entistä kiinnostuneempia, mikäli ymmärrät DW-/EDW-arkkitehtuurien perusteita (Data Vault ja/tai Data Vault 2.0).

Tehtävässäsi työskentelet joko Helsingissä pääosin asiakkaan tiloissa tai Tampereella osin asiakkaan tiloissa.

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Luotamme työntekijöidemme omaan asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Kannustamme työntekijöitämme jakamaan tietämystään ja toimimaan yhdessä sekä päivittämään osaamistaan ja seuraamaan alan kehitystä. Työntekijämme ovat kiinnostuneita kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja ja edistymään työssään. Olemme Vuoden työnantaja 2017.

Yrityksestämme ja työntekijöistämme voit lukea tarkemmin näistä artikkeleista:

Aamulehti: Teemu Karhu turhautui irtisanomisiin ja alkoi palkata viisikymppisiä työttömiä vakituisiin töihin – jopa te-toimisto hämmästyi ja pyysi apua

Taloussanomat: Simon, 53, potkut osoittautuivat onnenpotkuksi – “Rupesi hymyilyttämään”

BearIT: Hyvä työnantajuus on luottamusta, läsnäoloa ja ihmiskeskeisyyttä

Jos olet kehittymishaluinen ohjelmistoalan osaaja ja kiinnostunut työskentelemään maltillisesti kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jobs@bearit.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.