Cloud Developer, Helsinki tai Tampere

Olemme digitaalinen ohjelmistotalo ja toimimme Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseemme. Lisäksi koulutamme ICT-alan työttömiä ja työttömyysuhan alaisia osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta – haluamme luoda lisää työpaikkoja Suomeen.

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Työntekijöillämme on vuosien kokemus Nokian ja Microsoftin kaltaisista ohjelmistotaloista, ja luotammekin työntekijöidemme omaan asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Kannustamme työntekijöitämme jakamaan tietämystään ja toimimaan yhdessä sekä päivittämään osaamistaan ja seuraamaan alan kehitystä. Työntekijämme ovat kiinnostuneita kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja ja edistymään työssään.

Haussa nyt asiakasprojekteihimme Helsinkiin tai Tampereelle

CLOUD DEVELOPER

toimimaan asiantuntijana asiakkaillemme ja luomaan heille moderneja, reaaliaikaista dataa hyödyntäviä tulevaisuuden alustoja. Työskentely tapahtuu uusimpien teknologioiden parissa terveydenhuoltoalan, teollisuuden tai finanssialan projekteissa.

Edellytämme sinulta Associate-tason AWS-sertifikaattia tai kykyä sen suorittamiseen sekä osaamista joistakin seuraavista teknologioista ja kiinnostusta oppia näiden osaajaksi:

  • DynamoDB
  • Redshift
  • Kinesis
  • Lambda
  • API Gateway
  • Cloudformation
  • IOT

Lisäksi sinulla tulisi olla tietämystä S3-, EC2-, ELB- sekä Cloudfront-teknologioista.

Jos olet kehittymishaluinen ICT-alan osaaja, olemme kiinnostuneita kuulemaan lisää.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jobs@bearit.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.