BearIT:stä Google Cloud -kumppani

24.5.2022

BearIT:stä Google Cloud -kumppani

BearIT on saavuttanut Google Cloud -kumppanuuden. Se tarkoittaa entistäkin vahvempaa osaamista Google Cloudin pilvipohjaisen arkkitehtuurikonsultoinnin ja ohjelmistokehityksen osalta sekä yrityksen palveluvalikoiman kasvamista Google Cloudin ohjelmistokoulutuksella.

Google Cloud kasvattaa maailmalla suosiotaan merkittävällä vauhdilla. Haminan konesalin myötä Googlen pilvipalveluja kysyntä on kasvanut nopeasti myös Suomessa.

”BearIT on toiminut pilviympäristössä jo vuosia, mutta nyt päätimme virallistaa yhteistyömme ja ryhtyä myös Googlen sertifioiduksi kumppaniksi. Google Cloud -arkkitehtuurikonsultoinnin ja -sovelluskehityksen lisäksi tarjoamme jatkossa myös ohjelmistokoulutusta Googlen Cloud-sertifikaattia tavoitteleville IT-asiantuntijoille”, BearIT:n CTO Marco Ylitörmä kertoo.

Google Cloud -kumppanuus vahvistaa AWS:n kumppanuuden ohella BearIT:n pilvipohjaisen arkkitehtuurikonsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja -koulutuksen asiantuntijuutta.

”Tällä hetkellä meillä on käynnissä julkisen sektorin toimijan kanssa koulutusprojekti, jossa oppijat tavoittelevat Google Cloud-sertifiointia. Asiantuntijoiden kouluttaminen poikkeaa BearIT:n työelämävalmennuksista ja on erittäin mielenkiintoinen lisä palveluvalikoimaamme”, Ylitörmä toteaa.

Jaa artikkeli:

Tuoreimmat jutut:

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Ratkomme digitaalisuuden haasteita innovatiivisesti ja luotettavasti.