BearIT

Pääosassa ihminen

Toimintamme on ennen kaikkea ihmislähtöistä. Hyödynnämme digitaalisuutta löytääksemme ratkaisuja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi: arjen helpottamiseksi, toiminnan sujuvoittamiseksi, oman osaamisen löytämiseksi. Meille yhdessä tekeminen on tärkeää, emmekä jätä ketään yksin – emme asiakasta, valmennettavaa tai työntekijäämme. Meillä on aito halu auttaa ja kyky kuunnella. Laittaa ihminen pääosaan.

BearIT:n arvot ja asenteet

Arvomme ovat asiantuntijuus ja työllistyminen. Meille ne tarkoittavat asiantuntijoidemme osaamisen arvostamista, luottamusta sekä jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Saamme ihmiset ja työn kohtaamaan ja luomme uusia työpaikkoja. Haluamme kasvaa kestävästi, työpaikat edellä.

Inhimillisyys ja vastuullisuus

Innovatiivisuus ja ennakkoluulottomuus

Avoimuus ja rehellisyys

Sitoutuneisuus

Ratkaisuhakuisuus

Olemme vastuullisia ja vaikutamme

Haluamme vaikuttaa yhteiskuntaan ja olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta.

Teemme yhteiskunnallisesti vastuullista liiketoimintaa

Meille on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit. Yrityksemme toiminta pohjaa yhteiskunnallisen hyvän tekemiseen.

Osoitamme tukemme

Tukemalla urheiluseurojen toimintaa olemme mukana edistämässä hyvinvointia ja liikkumista.

Lue toiminnastamme lisää:

Näin kaikki sai alkunsa

BearIT:n tarina sai alkunsa vuonna 2013. Teemu Karhu oli työskennellyt kansainvälisessä IT-konsulttiyhtiössä, ja monien yt-neuvotteluiden ja ulkoistusten seurauksena alkoi kyteä ajatus ohjelmistoyrityksestä, joka hyödyntäisi työttömiksi jääneiden osaamista.

Teemu Karhu perusti BearIT Oy:n sillä ajatuksella, että kaikkea IT-työtä ei voi ulkoistaa ulkomaille, vaan Suomeen on saatava luotua uusia työpaikkoja IT-ammattilaisille. Näistä taustoista on syntynyt BearIT, joka on tänä päivänä hyvää vauhtia kasvava ohjelmisto- ja valmennusyritys.

Sinä kiinnostat meitä. Tule meille töihin!

Luo merkittäviä tekoja kanssamme – ole osa tinkimättömästi erilaisen ohjelmistotalon tarinaa.

Jälkemme näkyy maailmalla

Sponda Oyj: Sujuvampia aulapalveluja

Toteutimme Spondalle mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa nopean, vaivattoman ja ympäristöä säästävän sisäänkirjautumisen – paperilomakkeita tai kertakäyttöisiä vierailijakortteja ei tarvita.

Greenstep Oy: Tukea tuotteen- ja projektinhallintaan

Me autoimme asiakasta projektien edistämisessä ja sisäisessä prosessien kehittämisessä.

Tampereen Erikoislääkärit Oy: Data-aineiston analysoinnista apua raportointiin

Asiakkaallamme oli laaja terveydenhuoltoalan data-aineisto, joka oli koostettu siten, että sen analysoiminen oli hankalaa. Analysoimme datan asiakkaan tarpeiden mukaan niin, että tulokset ovat helposti hyödynnettävissä ja avuksi raportoinnissa.

Mikko Grönlund | Uratarina

Värit työkaluna ja inspiraation lähteenä – suunnittelu lähtee teemasta

”Tosi positiivisen kuvan olen jo tähän mennessä saanut. Täällä on hyvä porukka kasassa ja hyvä henki. On ilo seurata kokeneiden osaajien tekemistä. Se motivoi mua itseänikin tekemään parhaani.”

lue koko juttu

Jätämme jälkemme huomennakin. Tilaa uutiskirjeemme.