BearIT

Ihmisten asialla

Toimintamme on ennen kaikkea ihmislähtöistä. Hyödynnämme digitaalisuutta löytääksemme ratkaisuja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi: arjen helpottamiseksi, toiminnan sujuvoittamiseksi, oman osaamisen löytämiseksi. Meille yhdessä tekeminen on tärkeää, emmekä jätä ketään yksin – emme asiakasta, valmennettavaa tai työntekijäämme. Meillä on aito halu auttaa ja kyky kuunnella.

Arvomme

Asiantuntijuus

Työllistyminen

Meille tärkeimmät arvomme, asiantuntijuus ja työllistyminen, tarkoittavat asiantuntijoidemme osaamisen arvostamista, luottamusta sekä jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Saamme ihmiset ja työn kohtaamaan ja luomme uusia työpaikkoja. Haluamme kasvaa kestävästi, työpaikat edellä.

Meille tärkeää on

Inhimillisyys ja vastuullisuus

Innovatiivisuus ja ennakkoluulottomuus

Avoimuus ja rehellisyys

Sitoutuneisuus

Ratkaisuhakuisuus

Näin kaikki sai alkunsa

BearIT:n tarina sai alkunsa vuonna 2013. Perustajamme ja toimitusjohtajamme Teemu Karhu oli työskennellyt vuosia kansainvälisessä ympäristössä eräässä IT-konsulttiyhtiössä. Yt-neuvottelut ja toiminnan ulkoistuksen kurittivat työssäkäyvän arkea ja Teemun mielessä alkoi kyteä ajatus ohjelmistoyrityksestä, jossa hyödynnettäisiin työttömiksi jääneiden osaamista.

Yrityksen perustamisen alkuperäisenä ideana olikin palkata ja työllistää henkilöitä, joiden työllistymisnäkymät eivät olleet mahdollisen irtisanomisen jälkeen kaikkein valoisimmat, mutta osaamista oli muillekin jaettavaksi.

BearIT on syntynyt aidosta ihmisläheisyydestä ja halusta luoda uusia työpaikkoja Suomeen. Teemu Karhu uskoo, että kaikkea IT-työtä ei voi ulkoistaa ulkomaille, sillä Suomessa riittää huikeaa alan osaamista, ja me BearIT:llä pidämme suuressa arvossa jokaisen asiantuntijamme osaamista. BearIT työllistää tänä päivänä noin 30 henkilöä ja on hyvää vauhtia kasvava ohjelmisto- ja valmennusyritys.

Olemme vastuullisia ja vaikutamme

Haluamme vaikuttaa yhteiskuntaan ja olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Teemme yhteiskunnallisesti vastuullista liiketoimintaa ja meille onkin myönnetty Avainlippu ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkit. Yrityksemme toiminta pohjaa yhteiskunnallisen hyvän tekemiseen.

Osoitamme tukemme myös urheilun parissa tukemalla urheiluseurojen toimintaa ja olemme aktiivisesti mukana edistämässä hyvinvointia ja liikkumista.

Sinä kiinnostat meitä.

Tule meille töihin!

Luo merkittäviä tekoja kanssamme – ole osa tinkimättömästi erilaisen ohjelmistotalon tarinaa.

Jätämme jälkemme huomennakin. Tilaa uutiskirjeemme.

    OhjelmistopalvelutTyöelämäpalvelut