BearIT mukana Vuoden työnantaja 2017 -kisan finaalissa

Tammerkosken Nuorkauppakamari järjestää vuosittain Vuoden työnantaja -kilpailun, jonka tavoitteena on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä Pirkanmaan talousalueella. Tänä vuonna kisassa painotetaan erityisesti työntekijöistä huolehtimista, työntekijöiden motivoimista ja kehittämistä.

BearIT on valittu Vuoden työnantaja 2017 -kisassa kymmenen finalistin joukkoon. Vuoden työnantajan lisäksi kisassa valitaan kaksi kunniamaininnan saavaa yritystä sekä yleisöäänestyksen voittaja. Kisaan on voinut kuka tahansa ilmoittaa mukaan yrityksen, joka ehdottajan mielestä täyttää hyvän työnantajan määritelmän.

– Olen todella ylpeä ja otettu tästä kunnianosoituksesta. Haluan kiittää sekä BearIT:n kisaan mukaan ilmoittaneita että kisaraatia tästä valinnasta. Haluan myös onnitella kisan muita finalisteja hienosta saavutuksesta, finaalipaikka on iso juttu, toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa.

Kisan yleisöäänestys on käynnistynyt, ja omaa suosikkiaan voi käydä äänestämässä Tamperelaisen verkkosivuilla. Palkitsemistilaisuus järjestetään 25.1.2018 Kulttuuriravintola Kivessä.

Lisätietoja kisasta löytyy sen verkkosivuilta.