Asiakkaat

Asiakascaset

Asiakkaamme saavat sen mitä mielestämme ansaitsevat: laadukkaat projektit, jotka on toteutettu luvatusti ilman ylimääräistä kikkailua. Emme tee asioita niin kuin ne on aina totuttu tekemään, vaan etsimme innovatiivisia tapoja tuottaa asiakkaalle ja loppukäyttäjälle hyötyä. Koska se vain on reilua.

Tutustu aiempiin toteutuksiimme – olemme saaneet olla mukana näissä ja monissa muissa projekteissa! Asiakkaamme edustavat mm. teollisuuden, finanssialan ja julkisen sektorin organisaatioita.

CSC huolehtii, että Suomi säilyy tutkimuksen ja koulutuksen kärkimaana – BearIT on mukana kehitystyössä

Valtion ja korkeakoulujen omistama, voittoa tavoittelematon CSC – Tieteen tietotekniikan keskus tarjoaa korkeatasoisia tietotekniikkapalveluja tutkimukselle, kulttuurille, julkishallinnolle ja yrityksille.

Valmet: Parempaa data-analytiikkaa liiketoiminnan ja tulevaisuuden tarpeisiin

Tavoitteenamme oli koota Valmetin erilliset käyttökokemukseltaan työläät ja syvää ymmärrystä edellyttäneet data-analytiikkatyökalut yhdelle alustalle helposti hallinnoitavaksi kokonaisuudeksi, mikä mahdollistaisi myös data-analytiikan menetelmien ja toimintatapojen kehityksen sekä prosessien modernisoinnin.

Sponda Oyj: Sujuvampia aulapalveluja

Toteutimme Spondalle mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa nopean, vaivattoman ja ympäristöä säästävän sisäänkirjautumisen – paperilomakkeita tai kertakäyttöisiä vierailijakortteja ei tarvita.

Teknologia: Spring Boot Framework

Tampereen Erikoislääkärit Oy: Data-aineiston analysoinnista apua raportointiin

Asiakkaallamme oli laaja terveydenhuoltoalan data-aineisto, joka oli koostettu siten, että sen analysoiminen oli hankalaa. Analysoimme datan asiakkaan tarpeiden mukaan niin, että tulokset ovat helposti hyödynnettävissä ja avuksi raportoinnissa.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Ratkomme asiakkaidemme haasteita digitaalisuuden keinoin innovatiivisesti ja luotettavasti.

Jätämme jälkemme huomennakin. Tilaa uutiskirjeemme.

    OhjelmistopalvelutTyöelämäpalvelut