Aidosti urheilun asialla – BearIT:n yhteistyö urheiluseurojen kanssa jatkuu

Aidosti urheilun asialla –  BearIT:n yhteistyö urheiluseurojen kanssa jatkuu

BearIT:n yhteistyö urheiluseurojen kanssa jatkuu. BearIT on jo vuosia tukenut urheiluseuroja ja haluaa olla tiiviisti mukana antamassa panoksensa urheilutoiminnalle. Urheilu on läsnä toimitusjohtaja Teemu Karhun elämässä niin vapaa-ajalla kuin töissäkin, Teemu itse toimii vapaa-ajallaan TPV:n tyttöjen juniorijoukkueen valmentajana.

BearIT on aktiivisesti mukana urheiluseurojen toiminnassa myös vuonna 2021. Kesäkaudella 2021 BearIT jatkaa pesäpalloseura Manse PP:n naisten Superpesiksen edustusjoukkueen yhteistyökumppanina, kolmeksi vuodeksi solmittu yhteistyösopimus Tikkurilan palloseuran kanssa jatkuu vuoteen 2022 saakka ja Ilves Futis-Liigan kanssa vuonna 2018 aloitettu yhteistyö jatkuu edelleen uudella kolmen vuoden sopimuksella.

– Haluamme tukea naisurheilua ja urheiluseurojen toimintaa. Seurojen toiminnan tukeminen on erityisen tärkeää nyt, kun seurat ovat poikkeusolojen vuoksi olleet erittäin haastavassa tilanteessa, BearIT:n toimitusjohtaja Teemu Karhu totesi kesällä 2020.

BearIT:n logo näkyy pelkästään Ilves-Futisliigan yhteistyön kautta kesän aikana 3000–4000 junioripelaajan paidassa. Näkyvyyden lisäksi BearIT haluaa aidosti edistää ja kehittää seurojen toimintaa.

– Juniorien vanhemmat tekevät todella paljon arvokasta vapaaehtoistyötä toiminnan pyörittämisen eteen. Haluamme tukea tätä työtä ja edistää sitä kautta lasten liikkumista ja hyvinvointia, BearIT Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa.

Jaa artikkeli:

Tuoreimmat jutut:

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Ratkomme digitaalisuuden haasteita innovatiivisesti ja luotettavasti.