Asiantuntevia ohjelmistoratkaisuja

Olemme digitaalinen ohjelmistotalo ja toimimme Tampereella, Helsingissä ja Oulussa.

Me

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Työntekijöillämme on vuosien kokemus Nokian ja Microsoftin kaltaisista ohjelmistotaloista, ja alan kokemuksen ansiosta olemme vahva ja luotettava liikekumppani.

Haluamme kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tuovat todellista hyötyä. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin joustavuutemme ja mukautumiskykymme ansiosta. Ymmärrämme erilaisten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

TIEDOTE: 90 % TYÖLLISTYI MUUNTOVALMENNUKSEN PILOTTIPROJEKTIN AVULLA

Työt

Kilpailu ohjelmistokehittäjistä on kovaa. Ohjelmistokehittäjiä rekrytoidaan niin it-taloihin kuin perinteisten yritystenkin it-osastoille. Samaan aikaan alan konkareita on työttöminä, sillä heidän teknologinen osaamisensa on päivittämättä.

Lue lisää »

BEARIT – MAAILMANLUOKAN RATKAISUJA SUOMESTA

Työt

Teemu Karhun työ kansainvälisen yrityksen ison liiketoimintayksikön vetäjänä muuttui radikaalisti 2010-luvun alussa. Työ ei ollut enää järjestelmien kehittämistä ja parannusehdotusten läpiviemistä, vaan miettimistä, miten moni työtehtävistä voidaan ulkoistaa Intiaan.

Lue lisää »

Cloud Developer, Helsinki tai Tampere

Careers

Olemme digitaalinen ohjelmistotalo ja toimimme Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseemme. Lisäksi koulutamme ICT-alan työttömiä ja työttömyysuhan alaisia osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta – haluamme luoda lisää työpaikkoja Suomeen. Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Työntekijöillämme […]

Lue lisää »

Open Position: Full Stack Developer, Tampere + Helsinki

Careers

We are looking for 3+ people with, enthusiasm, can-do attitude and experience in following areas…

Lue lisää »

Open Position 5+ : Digital SW Developer – Helsinki

Careers

We are looking for 5+ people with experience, enthusiasm and can-do attitude…

Lue lisää »

Open Position: Java Consultant – Helsinki

Careers

We are looking for people with experience, enthusiasm and can-do attitude…

Lue lisää »